Direct contact? Bel: 036 - 848 80 87

HomeKindercentrum de WijsneusjesManagement

Management Team

Het management team van kindercentrum de Wijsneusjes zorgt ervoor dat alles in en om de opvang van uw kind goed geregeld is. Het management team bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals. 

Poonam - Directie

Na het afronden van de PABO ben gestart in het onderwijs als groepsleerkracht. Kort na mijn start in het onderwijs hebben Nisha Sharma en ik Kindercentrum de Wijsneusjes opgericht. Naast mijn directie werkzaamheden vind ik het heerlijk om ook op de groepen aanwezig te zijn. Innovatie, creativiteit en super veel lol hebben zijn kenmerkend voor mijn werkzaamheden binnen deze mooie organisatie.
 

 


 

Nisha - Directie

De Wijsneusjes is een leuke, gezellige en informele organisatie. De verscheidenheid aan de kinderen en ouders maken het werk altijd uitdagend en leerzaam. Mijn werkzaamheden vinden voornamelijk plaatst achter de schermen. Ik ben verantwoordelijk voor het "zakelijke" & "financiële " kant van kinderopvang Sterrenrijk.

Indien u vragen heeft kunt u mij gerust mailen.

 

 

 

Maaike - Leidinggevende

Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik heb met verschillende leeftijden gewerkt. Van baby’s tot en met schoolgaande kinderen.

Elke dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk. Wat is er nu leuker om samen met de kinderen te kletsen over de schooldag en daarna samen leuke en uitdagende activiteiten samen te doen. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een speelse manier toch nog wat leren.

 

 

 

Melanie - Assistent leidinggevende

Sinds januari 2018 ben ik als hbo-pedagoog werkzaam in de kinderopvang. In de jaren daarvoor ben ik onder andere docent/coach van mbo- en hbo-studenten én vrijwilligers, trainer en voorlichter op Almeerse basisscholen en gastouder geweest. Ik geniet van het plezier, de onbevangenheid, de verwondering en de bewustwording bij kinderen wanneer hen iets lukt dat eerder onbekend was en wanneer zij situaties (beter) gaan begrijpen. Samen met 'onze' Wijsneuzen wil ik dan ook de nieuwe mogelijkheden die iedere dag biedt op een ongedwongen en speelse manier benutten. Mogelijkheden die ik samen met het team van de Wijsneusjes wil vormgeven zodat iedereen op verschillende manieren gezellig én actief bezig kan zijn. Zo maken wij van iedere dag een leuke dag. Een dag die iedere keer weer anders is en waarin je heerlijk jezelf kan zijn!

 

Koosje - Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach

Mijn naam is Koosje en ben moeder van twee geweldige kinderen. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij kinderopvang Sterrenrijk & kindercentrum de Wijsneusjes . Na het behalen van mijn PABO-diploma heb ik enige ervaring opgedaan in het onderwijs. Als coach is mijn doel om op de werkvloer de kwaliteit te borgen en te verhogen, dit doe ik door middel van coachende ondersteuning. Daarnaast houd ik me bezig met het implementeren van het beleid, in deze groeiende organisatie zie ik het als een mooie uitdaging een sterk stabiel team te creëren. Indien u (pedagogische) vragen heeft, mag u altijd bij mij aankloppen, bellen of mailen. Ik sta graag voor u klaar. 

 

 

Charisma - Office Manager (financiële administratie/HR)

Ik geniet van de spontaniteit en humor van onze kinderen. Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, dit vind ik mooi om te zien! Ik ben verantwoordelijk voor de HR en ondersteun de managers in contractuele zaken. 

Indien er vragen zijn, kunt u mij gerust mailen of bellen.

 

 

 

 

Cindy - Management- & Directie ondersteuning

Mijn naam is Cindy, ik ben moeder van een gezellige dochter van 17 jaar en woonachtig in Amersfoort. Vanaf 15 november 2021 vervul ik een ondersteunde functie voor de directie en binnen het  managementteam van kinderopvang Sterrenrijk.

Ik ben al vele jaren werkzaam in de kinderopvang, eerst veelal in administratieve   functies en na een tussenstop als verenigingsmanager bij een hockeyclub, als   leidinggevende en vestigingsmanager.

Ik heb een opleiding gevolgd op financieel gebied maar mijn passie en kracht ligt vooral in het regelen/organiseren van allerlei zaken in de breedste zin van het woord.

Ik ben een ondernemend type, ga graag een uitdaging aan en wil het maximale uit een dag halen. Daarnaast is werken met kinderen natuurlijk altijd een avontuur. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij altijd bellen of mailen, ik sta u graag te woord. Ik ben werkzaam op dinsdag t/m vrijdag.