Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onze medewerkers

De groepen worden begeleid door uitsluitend gediplomeerde leidsters. De leidsters hebben een SPW-3, SPW-4 of een Pabo diploma. Op elke groep kunt u een of twee stagiaires tegenkomen. Deze stagiaires worden begeleid door onze vaste medewerkers.  De stagiaires volgen de opleiding HZW-2, SPW-3, SPW-4 of HBO pedagogiek.

Inloggen voor medewerkers

 

 

Poonam

Directie

Naast mijn directie werkzaamheden vind ik het heerlijk om ook langs te groepen te gaan en me bezig te houden met de kinderen. Innovatie, creativiteit en super veel lol hebben zijn kenmerkend voor mijn werkzaamheden binnen deze mooie organisatie.

 

 

 

Nisha

Directie

De wijsneusjes is een leuke, gezellige en informele organisatie. De verscheidenheid aan de kinderen en ouders maken het werk altijd uitdagend en leerzaam.

Indien u vragen heeft mag u mij altijd mailen.

 

 

 

Maaike

Leidinggevende

Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik heb met verschillende leeftijden gewerkt. Van baby’s tot en met schoolgaande kinderen.

Elke dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk. Wat is er nu leuker om samen met de kinderen te kletsen over de schooldag en daarna samen leuke en uitdagende activiteiten samen te doen. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een speelse manier toch nog wat leren.

 

 

Charisma

Office Manager (financiële administratie/HR)

Ik geniet van de spontaniteit en humor van onze kinderen. Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter, dit vind ik mooi om te zien!

Indien er vragen zijn, kunt u mij gerust mailen of bellen.

 

 

foto sharon

Sharon   

Pedagogisch medewerkster op de middenbouwgroep

Al een aantal jaar werk ik met zeer veel plezier in de kinderopvang.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk leuk, gevarieerd en uitdagend!

Het belangrijkste voor mij is om de kinderen een fijne vertrouwde omgeving te bieden waardoor zij graag naar de BSO komen!

 

 

Ebony

Pedagogisch medewerker op de onderbouwgroep

Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Zij ervaren elke dag nieuwe dingen. Zij leren van ons en wij weer van hen. Ik hou er van om samen met de kinderen te kleuren, lekker naar buiten te gaan en gezelschapsspelletjes te doen!

 

 

 

Ilyasse

Ilyasse

Pedagogisch medewerker op de bovenbouwgroep

Ik vind het ontzettend leuk en belangrijk om kinderen een leuke tijd te geven, zodat zij later met een goed gevoel kunnen terug kijken naar hun jeugd. Graag wil ik daar een bijdrage aan leveren door middel van leuke activiteiten en een voorbeeld te zijn voor onze kinderen.

 

 

 

Lotte

Pedagogisch medewerker op de onderbouwgroep

Na het behalen van mijn diploma’s ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dit doe ik nu al meer dan 15 jaar, en nog steeds met veel plezier. De eerlijkheid en onbevangenheid van de kinderen maken mijn werk zo leuk. Ze maken mijn werkdag elke dag weer anders!