Direct contact? Bel: 036 - 848 80 87

HomeKindercentrum de WijsneusjesGewoon thuis

Gewoon thuis

Kindercentrum De Wijsneusjes kenmerkt zich door de fijne, open en familiaire sfeer. Dé perfecte plek waar uw kind heerlijk kan spelen en zich kan ontwikkelen, de wereld om zich heen kan ontdekken en helemaal zichzelf kan en mag zijn.

In het opvangen van uw kind(eren) proberen wij zo veel als mogelijk is aan te sluiten bij uw thuissituatie en de behoefte van uw kind(eren). Het creëren van een fijne plek is daar onderdeel van. Iedere dag starten wij met een rustig moment onder het genot van een kopje thee, chocomelk, limomade of water. Een moment waarin uw kind(eren) het verhaal van de afgelopen schooldag of het voorbije weekend met de anderen mogen delen. Of gewoon even kunnen bijkomen van alle indrukken die voorbij zijn gekomen tijdens de schooldag. Daar horen een vertrouwde omgeving, knuffelen en een luisterend oor bij.

Uw kind(eren) bepaald/bepalen zelf de invulling van de dag. Het team van pedagogisch medewerkers organiseert iedere dag een leuke en afwisselend programma waar uw kind in mee kan doen. Wil uw kind liever iets anders doen? Dat kan ook! Wij vinden het belangrijk dat een kind zich prettig voelt en kan doen wat op dat moment het beste bij hem/haar past.

Gewoon thuis - De Wijsneusjes

Ons kleinschalige team bestaat uit ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Medewerkers die al langer bij ons kindercentrum werkzaam zijn en daardoor ook onze visie en missie zichtbaar laten worden. Door de kleinschaligheid van ons kindercentrum kennen wij uw kind(eren) goed en geven wij uw kind(eren) de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die nodig is om uw kind(eren) zich verder te laten ontwikkelen.

Door onze opvang op deze manier vorm te geven zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis kan voelen en een fijne, leuke en uitdagende dag kan hebben.